Cuneraweg 9c
4051 CE Ochten – Nederland
Telefoon: 085 – 902 02 40
info@ojah.nl

Bureau Zonnige Zaken levert 2500 zonnepanelen voor bedrijventerrein Ochten

Op de daken van Fruityline en Ojah liggen 2500 nieuwe glas/glas Solitek zonnepanelen die samen meer dan 800.000 Wp opleveren voor de productie van verse fruitsappen en de vleesvervanger Beeter. Op het totale terrein ligt nu een kleine 1,3 MWp aan glas/glas panelen. Bureau Zonnige Zaken leverde de panelen, deed de projectbegeleiding en zorgde voor de engineering.

De keuze voor glas/glas panelen is gemaakt op basis van de lange levensduur, de brandwerendheid van de panelen (klasse A) en de zeer beperkte degradatie, waardoor gedurende een lange periode het rendement van de panelen hoog blijft.

Solitek panelen worden geheel met behulp van duurzame energie geproduceerd in Litouwen. Bureau Zonnige Zaken importeert deze state-of-the art panelen.

Ojah droomt van een plantaardige revolutie en wil met de productie van duurzame, plantaardige eiwitproducten, deze transitie maximaal stimuleren. Daarom maken we gebruik van zonnepanelen om de productie van onze producten nog duurzamer te maken. Verbeter de wereld, begin bij jezelf, dit zijn de bedrijfswaarden waar we ons aan proberen te houden.