Cuneraweg 9c
4051 CE Ochten – Nederland
Telefoon: 085 – 902 02 40
info@ojah.nl

co-creatie

Bij Ojah geloven we in co-creatie en de synergie van samenwerken. Wij zijn ervan overtuigd dat je samen veel meer kunt bereiken dan alleen. Niet alleen binnen Ojah, maar ook met onze partners streven we naar duurzame relaties. Zo heeft iedereen andere talenten of specialismen, die het meest waard zijn als ze gebundeld worden. Ons specialisme is het extruderen en verder verwerken van plantaardige eiwitten, wat resulteert in een bijzonder eiwitrijk product, met een bijzondere structuur. Dit voegt die bite toe aan gerechten, waar zoveel mensen naar op zoek zijn. Wij werken door middel van co-creatie samen met partners die gespecialiseerde kennis hebben van de lokale markt en consument. Op deze manier zorgen we er samen voor dat het eindproduct bij de wensen en behoeften van de lokale markt aansluit.

Onze partners dragen dezelfde ethische en morele waarden als wij. Zo kunnen wij erop vertrouwen dat we op elkaar kunnen rekenen. Daarmee komen we meteen bij onze bedrijfswaarde ‘integriteit’. Wij zijn eerlijk en betrouwbaar naar onze partners en we verwachten dat ook terug.

Samenwerking gaat voor ons verder dan het verkopen van een product. Wij denken met onze partners mee en helpen bij de ontwikkeling van producten. Binnen Ojah bestaat er een R&D-team dat inmiddels zoveel ervaring opgedaan heeft met co-creatie, dat zij het aangewezen team zijn om samen een succesvol product mee te creëren. Dit is volgens onze filosofie de beste manier om die eindproducten in de schappen te krijgen waar zowel wij als onze partners trots op zijn en financieel daar beiden de vruchten van zullen plukken

Met onze partners,
creëren we duurzame relaties