Cuneraweg 9c
4051 CE Ochten – Nederland
Telefoon: 085 – 902 02 40
info@ojah.nl

Totale tijd25 minutenMoeilijkheidsgraadBeginnerAantal porties1 Portie

Ingredienten

½ bloemkool
½ ui
2 tenen knoflook
1 ei
130 g tarwebloem
1 tsp kerriepoeder

Bloemkoolburger


1

Zet een pan water op het vuur en breng aan de kook.

2

Snijd de bloemkool in roosjes en kook ze 5 minuutjes. Spoel af onder koud water en pureer ze in een keukenmachine.

3

Snijd ondertussen de ui grof en pers de knoflook.

4

Voeg de knoflook, de ui, het ei, de tarwebloem, het kerriepoeder, het komijnpoeder en een flinke snuf peper en zout toe en roer goed door.

Serveertip: probeer Bami Goreng ook eens met onze Plenti Strips Beefstyle

Ingredients

 ½ bloemkool
 ½ ui
 2 tenen knoflook
 1 ei
 130 g tarwebloem
 1 tsp kerriepoeder

Directions

1

Zet een pan water op het vuur en breng aan de kook.

2

Snijd de bloemkool in roosjes en kook ze 5 minuutjes. Spoel af onder koud water en pureer ze in een keukenmachine.

3

Snijd ondertussen de ui grof en pers de knoflook.

4

Voeg de knoflook, de ui, het ei, de tarwebloem, het kerriepoeder, het komijnpoeder en een flinke snuf peper en zout toe en roer goed door.

Bloemkoolburger
;