
Ingredienten
Bloemkoolburger
Zet een pan water op het vuur en breng aan de kook.
Snijd de bloemkool in roosjes en kook ze 5 minuutjes. Spoel af onder koud water en pureer ze in een keukenmachine.
Snijd ondertussen de ui grof en pers de knoflook.
Voeg de knoflook, de ui, het ei, de tarwebloem, het kerriepoeder, het komijnpoeder en een flinke snuf peper en zout toe en roer goed door.
Serveertip: probeer Bami Goreng ook eens met onze Plenti Strips Beefstyle
Ingredients
Directions
Zet een pan water op het vuur en breng aan de kook.
Snijd de bloemkool in roosjes en kook ze 5 minuutjes. Spoel af onder koud water en pureer ze in een keukenmachine.
Snijd ondertussen de ui grof en pers de knoflook.
Voeg de knoflook, de ui, het ei, de tarwebloem, het kerriepoeder, het komijnpoeder en een flinke snuf peper en zout toe en roer goed door.