Cuneraweg 9c
4051 CE Ochten – Nederland
Telefoon: 085 – 902 02 40
info@ojah.nl

Ojah investeert in duurzame oplossing voor papierverspilling

Bij Ojah staat duurzaamheid hoog in het vaandel. We proberen van alles te doen om onze footprint op deze wereld te verkleinen en bij te dragen aan een beter milieu.

Zo hebben we bijvoorbeeld door het hele gebouw LED verlichting laten plaatsen omdat LED 10 keer duurzamer is dan halogeen spotjes. Een LED lamp geeft meer dan 30.000 uren aan licht, dat zijn 1250 volle dagen. Het is een milieuvriendelijk product en past perfect bij het imago dat wij willen uitstralen.

Investeren in duurzaamheid

Onlangs hebben we bij Ojah ook nog een andere investering gedaan in het kader van een duurzamere samenleving. We hebben een manier van noteren gevonden waarbij we minder papier verspillen en ook nog een goed doel steunen. De oplossing is Correctbook. Correctbook produceert notitieboeken die oneindig uitwisbaar zijn, voor iedereen op deze wereld. Bij aankoop van een notitieboek creëer je niet alleen minder papierverspilling maar geef je ook kinderen in ontwikkelingsgebieden toegang tot dezelfde oneindige schrijfervaring.

Correctbook werkt hetzelfde als een notitieboek van papier alleen kun je geschreven woorden weer uitwissen. Dit doe je met de achterkant van je pen, het bijgeleverde wisdoekje, schoonmaakspons of een droge/vochtige doek. Hierdoor kun je oneindig blijven schrijven.

Steun voor een goed doel

Wereldwijd zijn er 800 miljoen mensen boven de 15 jaar die niet kunnen lezen en schrijven en gaan 250 miljoen kinderen iedere dag zonder pen en papier naar school. Ieder verkocht Correctbook levert een trimester schrijven op voor deze kinderen binnen de ontwikkelingsprojecten die gesteund worden.

Het doel van Correctbook is vóór 2023 1 miljoen kinderen van een uitwisbaar notitieboek te voorzien. Door onze aankoop hebben wij maar liefst 6 jaar aan schrijven gefaciliteerd in ontwikkelingsgebieden in Afrika en een bijdrage geleverd om analfabetisme in de wereld te bestrijden.

Wij zijn heel erg blij met deze oplossing tegen papierverspilling en met onze bijdrage aan een prachtig ambitieus doel.

Klik hier voor meer informatie over Correctbook

Keer terug naar onze nieuwspagina

Correctbook_collage