Cuneraweg 9c
4051 CE Ochten – Nederland
Telefoon: 085 – 902 02 40
info@ojah.nl

Bedrijfswaarden

Ojah droomt van een mondiale plantaardige revolutie. Daarvoor is zowel een sociale als een commerciële identiteit nodig. Verbeter de wereld, begin bij jezelf, dit zijn de bedrijfswaarden waar we ons aan proberen te houden.

Integriteit

Wij zijn eerlijk en betrouwbaar naar elkaar, onze partners en de rest van de wereld. Wij zeggen wat we doen en doen wat we beloven, op Ojah kun je bouwen.

Kwaliteit

Als we een mondiale shift willen bereiken, moeten we het allerbeste maken. Onze producten voldoen aan de hoogste verwachtingen en kwaliteitseisen. Wij hechten ontzettend veel waarde aan hygiëne, veiligheid en smaak. En dat proef je, onze producten zijn Beeter.

Samen

Bij Ojah geloven we in de synergie van samenwerken. Wij vormen een eenheid en werken nauw met elkaar samen. Met onze partners creëren we duurzame relaties. Wij staan altijd voor elkaar klaar, geven elkaar feedback en helpen waar nodig.

Respect

Wij hebben een verantwoordelijkheid naar anderen. Naar mens, dier en de planeet. Wij dragen ons steentje bij aan een betere wereld. Wij behandelen elkaar, zoals we zelf ook graag behandeld willen worden.

Ambitieus

Een betere wereld realiseren we alleen met nieuwe, betere ideeën en doorzettingsvermogen. Wij leggen de lat hoog voor onszelf en zijn continu bezig met de ontwikkeling naar nóg beter. Wij durven groot te dromen en zetten door tot we onze dromen gerealiseerd hebben.