Cuneraweg 9c
4051 CE Ochten – Nederland
Telefoon: 085 – 902 02 40
info@ojah.nl

kwaliteit

Kwaliteit staat hoog op de agenda bij Ojah. Als we een mondiale shift willen bereiken naar plantaardige eiwitten, moeten we het allerbeste maken. Onze producten voldoen aan de hoogste normen en verwachtingen, om te kunnen garanderen dat ze daadwerkelijk van hoge kwaliteit zijn. Onze plantaardige vleesalternatieven worden ook wel de vierde generatie vleesvervangers genoemd en zijn bijna niet meer van ‘echt’ vlees te onderscheiden, door de vlezige structuur en stevige ‘bite’.

Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen, hebben we een kwaliteitsafdeling. Deze afdeling voert microbiologische en fysische analyses uit, stelt procedures en protocollen op voor onze productie en is continu op zoek naar verbetering. Op deze manier beheersen we de hygiëne en veiligheid van onze producten. Kwaliteit heeft bij ons de hoogste prioriteit. Daarnaast zijn wij BRC-7 gecertificeerd (AA).

Momenteel is soja het enige allergeen dat wij in onze productie toelaten. Zo zullen er dus nooit sporen te vinden zijn van andere allergenen, zoals gluten, noten of melk. Ook komen ingrediënten van dierlijke oorsprong onze fabriek niet in.

Onze producten voldoen
aan de hoogste normen