R&D
Ojah is koploper op gebied van plantaardige eiwitinnovaties. Die positie willen we graag behouden. Bij Ojah leggen we de lat daarom hoog op het gebied van R&D en productontwikkeling. Onze R&D en culinaire afdeling doet continu onderzoek naar de mogelijkheden van nieuwe plantaardige grondstoffen en zijn bezig met ontwikkeling van nieuwe concepten en eindproducten. Ojah beschikt over een eigen laboratorium en ontwikkelkeuken om de meeste bewerkingsprocessen te kunnen uittesten. Indien nodig wordt er gebruik gemaakt van testfaciliteiten elders (onderzoeksinstituten, Hogescholen of Universiteiten). Wij hebben door de jaren heen specialistische kennis opgebouwd op dit gebied en werken graag in partnerships aan de ontwikkeling van producten die passen bij de wensen van onze partners en hun specifieke doelmarkt.
Tot op de dag van vandaag zijn we erg trots, dat we in 2012 verkozen zijn tot ‘Meest innovatieve MKB bedrijf van Nederland’. De prijs werd destijds uitgereikt door de toenmalige Minister van Economische Zaken, de heer Maxime Verhagen.
