Cuneraweg 9c
4051 CE Ochten – Nederland
Telefoon: 085 – 902 02 40
info@beeter.nl

Vacature Logistiek Planner

Onze organisatie

Ojah B.V. droomt van een plantaardige revolutie en wil met de productie van duurzame plantaardige eiwitproducten, deze transitie maximaal stimuleren. Ojah is gevestigd in Ochten en is de producent van Beeter®/Plenti®, het 100% plantaardige alternatief voor vlees en vis met unieke ‘beet’ en verwerkbaarheid. Ojah opereert in een B-2-B omgeving met klanten over de hele wereld. De productie bestaat uit het extruderen en verwerken van plantaardige eiwitten tot een vlezige structuur. De vele toepassingen variëren van spiesjes, lapjes en kipstukjes tot ingrediënten voor pizza’s, snacks, quiches, soepen, sauzen en stoofpotjes. Producten op basis van Beeter®/Plenti® zijn te herkennen aan het logo op de verpakking. Ojah telt op dit moment 47 medewerkers.

Wat ga je doen?

Als Logistiek Planner is het je kerntaak in samenspraak met customer service de klantorders om te zetten naar een zo efficiënt mogelijke transportplanning. De hieruit voortvloeiende werkzaamheden coördineer jij aan het logistieke team. Je zorgt dat producten volgens afspraak bij de klant worden aangeleverd en bent verantwoordelijk voor de gehele administratie met betrekking tot de emballage.

Wie ben jij?

Van een Logistiek Planner is een proactieve houding en hoge mate van verantwoordelijkheid gewenst, om bij te kunnen dragen aan de groei van de organisatie. Ojah B.V. is een organisatie met een stevige groeiambitie, wat resulteert in een dynamische werkomgeving. Er hangt een prettige en informele werksfeer, terwijl er tevens hard gewerkt wordt. De Logistiek Planner heeft een proactieve houding, is resultaat- en oplossingsgericht, georganiseerd, betrouwbaar en is stressbestendig. De Logistiek Planner dient te beschikken over goede communicatieve vaardigheden en is een echte teamplayer.

Benodigde vaardigheden

  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
  • Kennis van Microsoft Office & Exact online
  • Affiniteit met de voedingsmiddelenindustrie
  • MBO+/HBOwerk-en denkniveau
  • Vloeiend Nederlands en Engels in woord en geschrift, Duits, Frans en/of Spaans is een pré

Interesse?

Stuur dan een mail met je motivatie en cv naar Lisa: kersbergen@ojah.nl.

Bijzonderheden?

In de productie worden diverse voedingsmiddelen (meel) verwerkt. Soja allergie, peulvruchten allergie en stof allergie zijn beperkend voor de werkzaamheden.