Cuneraweg 9c
4051 CE Ochten – Nederland
Telefoon: 085 – 902 02 40
info@beeter.nl

Vacature Magazijnmedewerker

Onze organisatie

Ojah B.V. droomt van een plantaardige revolutie en wil met de productie van duurzame plantaardige eiwitproducten, deze transitie maximaal stimuleren. Ojah is gevestigd in Ochten en is de producent van Beeter®/Plenti®, het 100% plantaardige alternatief voor vlees en vis met unieke ‘beet’ en verwerkbaarheid. Ojah opereert in een B-2-B omgeving met klanten over de hele wereld. De productie bestaat uit het extruderen en verwerken van plantaardige eiwitten tot een vlezige structuur. De vele toepassingen variëren van spiesjes,lapjes en kipstukjes tot ingrediënten voor pizza’s, snacks, quiches, soepen, sauzen en stoofpotjes. Producten op basis van Beeter®/Plenti® zijn te herkennen aan het logo op de verpakking. Ojah telt op dit moment 47 medewerkers.

Wat ga je doen?

Als Magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor de inslag, opslag en verzameling en uitgifte van goederen (grondstoffen, verpakkingsmaterialen, halffabricaten, gereed product e.d.) waarbij je gebruik maakt van diverse hulpmiddelen (o.a. heftruck). De Magazijnmedewerker verzorgt de administratie en registratie van de in-en uitgaande goederenstroom en draagt zorg voor het 1e lijns onderhoud aan de directe werkomgevingen hulpmiddelen.

Wie ben jij?

Van een Magazijnmedewerker is een hands-on mentaliteit en hoge mate van verantwoordelijkheid gewenst,om bij te kunnen dragen aan de groei van de organisatie. Ojah B.V. is een organisatie met een stevige groeiambitie, wat resulteert in een dynamische werkomgeving. Er hangt een prettige en informele werksfeer,terwijl er tevens hard gewerkt wordt. Een Magazijnmedewerker heeft een proactieve werkhouding, is loyaal,betrouwbaar en stress tolerant. De Magazijnmedewerker dient te beschikken over goede communicatieve vaardigheden en is een echte teamplayer. Daarnaast is een veilige manier van werken essentieel.

Benodigde vaardigheden

  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
  • Kennis van Microsoft Office
  • Heftruckcertificaat is een pré
  • Kennis van procedures (materieel, veiligheid, hygiëne, kwaliteit)
  • Affiniteit in de voedingsmiddelenindustrie
  • MBO werk-en denkniveau

Interesse?

Stuur dan een mail met je motivatie en cv naar Lisa: kersbergen@ojah.nl.

Bijzonderheden?

  • In de productie worden diverse voedingsmiddelen (meel) verwerkt. Soja allergie, peulvruchten allergie en stof allergie zijn beperkend voor de werkzaamheden;
  • In de productie is fysieke arbeid een dagelijks onderdeel van je werkzaamheden. Een goede gezondheid en conditie zijn daarom van belang;
  • De werkzaamheden vinden plaats in een twee ploegen systeem. In de toekomst mogelijk een drie ploegen systeem.